SUP

0 Comments

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en sport som har blivit väldigt populär i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard går tillväga att en person står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din SUP i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din Stand Up Paddleboard i.
Paddle board
Det viktigaste för SUP är att välja en bra paddle board. Det gör stor skillnad i användandet av Stand Up Paddle om du har valt en SUP board som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddleboard finns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddleboard är gjord för högre hastighetskompetens, är glidanpassad och är fördelaktig om du vill undvika att fylla upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den anpassningsbara paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
Stand Up Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddling är en träningsform som passar både unga och gamla och som förmedlat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är skinande https://stockholm-sup.se . Vid vattenaktivitet är SUP en upplevelse som passar för alla.


Leave a Reply

Your email address will not be published.